GLOBAL Vision ...

Erpsystemen voor uw bedrijfprocessen

Wat is ERP?

Als u, binnen uw bedrijf, uzelf meer bezig wilt houden met de productiviteit binnen uw bedrijf dan komt u terecht bij ERP. ERP is een systeem dat staat voor Enterprise Resource Planning.
Doormiddel van ERP kunnen veel bedrijfsprocessen automatisch worden verwerkt. Wat ERP dus zeker weten tot dé automatiseringsoplossing van dit moment maakt!

U kunt bij ERP denken aan het automatisch afhandelen van de logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen die u eerst nog helemaal met de hand moest doen! Global Vision helpt u graag met het integreren van ERP binnen uw bedrijf. Hierbij wordt er vooral naar uw wensen gekeken en welke software voor u van belang is. Global Vision zorgt er dus voor dat uw ERP systeem helemaal op maat wordt gemaakt voor uw bedrijf. Daarnaast wordt het systeem natuurlijk geleverd met de uitstekende service die u gewend bent van Global Vision. Wij zullen u tijdens het hele project begeleiden en al uw vragen beantwoorden.

Voordelen

Het grote voordeel van een ERP systeem, binnen uw bedrijf, is dat het veel werk uit handen nemen. Dit levert u weer meer tijd op die u kunt besteden aan uw klanten. U kunt meer klantgericht werken en u hoeft uzelf niet meer constant bezig te houden met de administratieve kant van uw werk.

U kunt doormiddel van deze tijdsbesparing geld besparen en de looptijd van een order verkorten. Daarnaast kan uw organisatie effectiever werken en worden er ook minder administratieve fouten gemaakt dan voorheen. Daarnaast is ERP natuurlijk een compleet pakket. Mochten er fouten in uw automatisering zitten dan heeft u maar één aanspreekpunt. U hoeft niet meerdere bedrijven te benaderen voor een oplossing.

Global Vision kijkt graag samen met u welke mogelijkheden met ERP het beste bij uw bedrijf past. Zodat uw bedrijf het meeste voordeel en profijt zal gaan halen uit ERP. Haal dus samen met Global Vision een optimale prestatie uit ERP!


Waaruit bestaat ERP?

ERP bestaat uit verschillende software modules hierdoor kunnen wij ERP helemaal samen stellen met wat voor uw bedrijf van toepassing is. U kunt hierbij denken aan de automatische afhandeling van logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen. Maar het is ook mogelijk om uw ERP systeem uit te breiden met aanvullende functionaliteiten zoals costumer relationship management (CRM).

Het is ook mogelijk om aan ERP externe applicaties te koppelen.

Door deze te koppelen aan ERP worden de mogelijkheden nog uitgebreider. Global Vision kan u precies vertellen welke mogelijkheden er allemaal zijn en uw systeem in overleg met u uitbreiden.
Het aanbod voor ERP wordt mede dankzij deze externe applicaties steeds meer uitgebreid. Waardoor de mogelijkheden op automatisering gebied bijna eindeloos lijken! Een keuze voor een ERP systeem is ook daarom dus zeker geen keuze voor alleen nu maar ook een investering in de toekomst. Niet alleen uw bedrijf groeit maar ERP groeit met u mee!

U wenst meer informatie over ERP? Vul het contactformulier in!

De Global SEO tools

Controleer de link popularity van je website
NIEUW !!

Maak gebruik van onze SEO tools om je site te analyseren.

       

De volgende tools zijn beschikbaar :
>> De backlink checkerMaak gebruik van de backlink checker om uw website te controleren op backlinks in de belangrijkste zoekmachines.

>> De link populariteits checker Link populariteit is één van de manieren om eens van de menieren om de online aanwezigheid van uw website te meten. Gebruik de populariteitstool om uw link populariteit te controleren naar uw website

>> De zoekwoorden checker Vergelijk de rangschikking van uw zoekwoorden (keywords) op uw website in de meest courante zoekmachines.
Alleen de eerste vijf pagina's zullen worden gescand.

google -Bing - Yahoo

U wenst meer info?

Wil u meer details over de mogelijkheden, diensten die wij u kunnen aanbieden?
Vul onderstaand formulier in, of contacteer ons op 011 74 00 56 of 0475 46 06 56 of op afspraak.